На път с URGO

септември 21, 2015

Днешният пост няма да бъде свързан с козметика. :) Днес ще ви запозная с три продукта, които непременно взимам с мен на път. А именно продуктите на URGO.


От 60те години до днес URGO предлага на пазара иновативни експертни решения при следните проблеми – постоперативни рани, херпес, афти, синини, порезни рани и одрасквания, мехури, мазоли, кокоши трън, гъбички под ноктите, изгаряния.

URGO е френска семейна фирма, поставила си за цел идентифициране на нуждите на потребителите и здравеопазването, предлагайки технологични, новаторски отговори на традиционните проблеми. 

URGO Хлорхексидин 


12 монодози х 5ml
Хлорхексидин е антибактериален разтвор с широк спектър на действие и дълготраен ефект. Известен е с това, че почиства добре раните и е подходящ дори за чувствителна кожа. Не съдържа алкохол и не щипе. Безцветен е - не оцветява кожата и не цапа дрехите.
Начин на употреба: Прилага се локално с помощта на стерилна марля или се излива директно върху раната.
Препоръчителна дневна доза - 2,5ml (половин доза)
Само за външна употреба! 
Никога не знаеш дали ще се порежеш, дали ще паднеш, затова винаги е с мен! :) 
Цена: 7лв. 

Ургодермил 


Ургодермил е течна лепенка, която се използва след ухапване от насекоми (комари, оси, конски мухи, паяци, кърлежи, пчели, мравки). 
При нанасяне той образува защитен филм, който облекчава усещането за сърбеж, предпазна кожата от разраняване и инфектиране и е водоустойчив. 
Начин на употреба: Отстранете жилото, ако е останало такова. Преди нанасяне почистете ухапаното място. Нанесете филмогела върху ухапаното място, като използване шпатулата на капачката, така че да покрие равномерно мястото. Оставете филмогела да изсъхне за няколко секунди. Подновете когато е необходимо. 
Бърз и дълготраен ефект, в удобна опаковка. Гелът е много икономичен и лесен за нанасяне. 
Цена: 10лв.



URGO Ултра предпазващ антисептик


Винаги нося в дамската си чанта и в багажа си при пътуване лепенки за рани. Това е нещото без което не излизам. Лепенките на URGO ми харесват главно защото когато ги залепя за кожата, те си остават там, а не се отлепят в краищата. 
 Цена - 3 - 4лв. за 10бр.


Благодаря, че четете блога ми! 
Бъдете щастливи и винаги усмихнати! <3 

You Might Also Like

0 коментара