Phytocode - подхранваща маска за коса

април 01, 2017

Колкото и да се стремим да защитим косата си от вредните влияние на околната среда и от термична обработка, тя се нуждае и от подхранване в дълбочина. 
За моята коса използвам подхранващата маска на Phytocode, обогатена с растителни масла от Илипе и Шеа.
Био-липидният комплекс извлечен от соя я предпазва от изсушаване, успокоява и подхранва скалпа. Прониква в дълбочината на косъма и придава мекота и блясък на косата.

През 2014г. маската за коса на Phytocode е била отличена в Хамбург, Германия с второ място в категорията "Иновативен натурален продукт"


Маската е подходяща за всеки тип коса и чувствителен скалп. Предотвратява цъфтежа на краищата и връща изгубената плътност на косата.
Прави я жизнена и здрава, спомага за оформянето ѝ.
Опаковката е с дозатор, което я прави много удобна за нанасяне и контролиране на необходимото количество. Друг плюс на тази опаковка е това, че е сигурна и не може продукта да се разлее, а и ще успеете да го изхабите докрай.

Нанася се на подсушена с кърпа коса и скалп. Масажира се в скалпа, а косата се разресва с широк гребен. По този начин маската се нанася равномерно по цялата дължина на косата. 
Оставя се да подейства 2-5 мин., в зависимост от състоянието на косата.
Препоръчително е да се използва 1-2 пъти седмично. 

След измиване косата е мека и гладка, с невероятно свеж аромат. 
Оформя се много бързо с минимални усилия. Няма frizz ефект, но в същото време косата не губи обема си.

Цената ѝ е около 12лв. за 200мл

Състав / Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl alcohol, Phospholipids, Glycine soja oil, Glycolipids, Glycine soja sterols, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Shorea Stenoptera Butter, Passiflora incarnata oil, Argania spinosa kernel oil, Lactic acid

You Might Also Like

0 коментара