label.m Moisturising Conditioner

юли 14, 2017

Привет!
Следващият продукт на label.m, за който искам да ви разкажа е хидратиращият балсам за суха и изтощена коса с мощни възстановяващи съставки.


Той действа подхранващо и хидратиращо на косата, предотвратява накъсването и улеснява разресването. Има специален защитен комплекс срещу топлинна обработка и UV лъчи.
Съдържа множество богатства от растителни екстракти, протеини и масла, които се грижат за здравето на косата и кожата.

Активни съставки:
- Хидролизиран пшеничен протеин - сгъстява и укрепва косата, подхранва в дълбочина, задържа влагата в косъма и придава еластичност
- Хидролизиран соев протеин - прави косата силна и без накъсвания, улеснява разресването, задържа влагата
- Пантенол - действа върху растежа на косата, повишава блясъка, хидратира и заглажда косъма 
- Екстракт от алое - подобрява вида на косата, улеснява оформянето, подмладява космените фоликули и намалява изтъняването на косъма, предотвратява появата на косопад и пърхот
- Екстракт от плодове на маслина - дава влага на косата и кожата, подобрява състоянието и дарява косата с блясък
- Масло от авокадо - овлажнява, стимулира растежа, улеснява разресването, задържа влагата в косата и действа срещу накъсването


Система за отваряне и затваряне на опаковката е удобна и ви е нужен само лек натиск, за да отворите балсама. 
Ароматът му е много приятен, свеж и се задържа върху косата, без да се усеща прекалено силно. Действието му се усеща една минута след нанасянето му върху косата - косата става мека и гладка, пръстите ви могат да минат с лекота по дължината ѝ. 


Консистенцията му е на стандартен балсам за коса с бял цвят. 
Нанася се на измита и подсушена коса, оставя се да подейства за една минута (аз го оставям по-дълго време и това не е навредило по никакъв начин на косата ми) и се изплаква.


Използвам балсамът в комбинация с хидратиращият шампоан с лимонена трева на label.m, за който може да прочетете тук, вече от около месец и косата ми видимо се промени. Изглежда и се усеща по-жива и здрава.
Косопадът, който имах от няколко години намаля, косата ми се реше лесно както веднага използване на продукта, така и няколко дни след това. 
Косъмът е по-загладен, нацъфтелите краища не са така видими и вече не са толкова сухи. 
Оформянето на косата става много лесно. Тя не е загубила своята плътност, не е "хвърчаща" и се усеща лека и подхранена.
Тази комбинацията даде на косата ми точно това, от което се нуждаеше и съм много радостна, че открих точно тези продукти, които ме накараха отново да се радвам и любувам на косата си. 

Продукти на label.m са разработени с иновативно формули, обогатени с натурални съставки в съчетание с висока технологична експертиза.
Благодарение на това с label.m се постигат изключителни професионални резултати.

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи!

You Might Also Like

0 коментара