Premium Body milk - хидратация и свежест

септември 20, 2017

Здравейте!
Днес искам да ви разкажа за един продукта от Premium Health Products, който използвам от известно време и за който е крайно време да напиша няколко реда.

Premium Body milk е от серията Body и е напълно натурален.
Досега не бях почитател на млякото за тяло, но този продукт промени мнението ми и стана един от често използваните продукт, които да хидратират и омекотят кожата ми.


Млякото за тяло съдържа пантенол, витамин А и Е, които осигуряват нужната влага на епидермиса, като в същото време се грижат за здравината и еластичността на кожата.
Витамин А спомага за растежа на клетките, а витамин Е има доказана антиоксидантна функция. Така, чрез този продукт кожата е здрава и освежена.
Може да се използва както върху тялото, така и върху лицето.
Млякото за тяло идва в пластмасова опаковка от 200мл. Консистенцията му е бяла на цвят със средна гъстота. Нанася се и попива в кожата изключително лесно, без да оставя мазен филм или неприятно лепкаво усещане.
Няма никакви странични ефекти и е подходящ дори за чувствителна кожа.
Ефектът му при прилагане след епилация е страхотен - успокоява раздразнената кожа, прави я по-мека, гладка и хидратирана. Няма го неприятното усещане на щипене или парене.
Освен след епилация, може да се използва след слънчеви бани, заради успокояващото си свойство. Подходящ е и за жени, и за мъже.
Ароматът му е много деликатен и нежен. Задържа се върху кожата с часове.

Може да го намерите в аптеките на цена от около 15лв.

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! 

You Might Also Like

0 коментара