Серум с цитрусови витамини от DermaCode by I. Pandourska

ноември 26, 2017

Здравейте! 
Знаете ли, че серумът за лице съдържа около 10 пъти повече биологично активни съставки в сравнение с крема? Формулата му е много по-лека от тази на кремовете и това го прави по-подходящ за проблемна кожа, тъй като не образува комедони. 
В този пост ще ви разкажа за един серум за лице с цитрусови витамини от DermaCode.

 DermaCode by I. Pandourska е професионална и персонална козметика за лице, формулирана с френски суровини на водна и мастна основа, предназначени за лице.
Продуктите са подходящи за активиране ръчно и механично с ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, четков пилинг, кислороден апарат, диамантено микродермабразио и др.


Цитрусовите витамини имат антибактериални и антивирусни свойства. Приложенеито им върху кожата има много ползи - предпазват кожата от външната среда, подпомагат възстановяването ѝ, хидратират и успокояват, подсилват действието на козметичният продукт и се борят с несъвършенствата. 

Серумът на DermaCode идва в пластмасова опаковка с помпичка, която прави използването му лесно и хигиенично. Едно натискане на помпичката изкарва продукт, достатъчен за цялото лице и шия. 
Серумът е с гелообразна към течна текстура, която се нанася равномерно и попива изключително бързо в кожата. При нанасяне се усеща лек охлаждащ ефект, който бързо изчезва. Ароматът му е много свеж и приятен, и не се задържа върху кожата. 


След попиване оставя леко лепкав филм, който за няколко минути изчезва.
Кожата става мека, гладка и хидратирана, без да се образува мазен филм. 

Използвам серумът от около месец. Нанасям го сутрин и вечер като не винаги след него нанасям и крем за лице. Много често само той ми е достатъчен.
Ефектът, който дава серумът видях след втората седмица употреба. Кожата ми избистри тена си, несъвършенствата и петната от тях намаляха. 
Много често имам сухи и белещи се участъци по кожата, върху които нанасям серума и отгоре богат крем, който допълнително да хидратира и успокои кожата. Това е най-доброто решение на проблема със сухотата и беленето на кожата. 

По принцип не съм фен на серумите за лице и често ги оставям настрани, но този ми хареса и го използвам редовно с най-голямо удоволствие.
Удобната му и сигурна опаковка го прави удобен за взимане на път и дори тогава е с мен.

Серумът се предлага в опаковка от 20мл на цена от 29лв. и от 50мл на цена от 49лв.
Може да намерите допълнителна информация и да поръчате продуктите директно от сайта на DermaCode.

В следващото ревю ще ви запозная с маската за лице с цитрусови витамини и с микродермабразио пилинг от DermaCode. 

Благодаря ви, че четете блогът ми! 
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

0 коментара