Seamantika - козметика от Мъртво море

април 14, 2019

Здравейте!
Дъждовните недели като тази, може би са дните в които полагаме по-усърдна грижа за кожата си, за да я подготвим за новата седмица, като я почистим в дълбочина и я поглезим.
Част от грижата ми за кожата е от Seamantika, за която ще ви споделя днес.
Seamantika е марка, която съдържа във всеки един свой продукт минерали и черна кал от Мъртво море Израел. Всички екстракти са извлечени саморъчно, продуктите не са тествани върху животни, не съдържат SLS, SLES, парабени и петрол.


Ексфолиант за лице с пудра от кайсиеви ядки
Ексфолиантите са може би един от любимите ми продукти, които използвам в грижата за кожата на лицето. Този от Seamantika е с фини частици, въпреки че аз предпочитам по-грубата ексфолиация, но още от първите няколко използвания ми хареса.
Има лек аромат и приятна консистенция. Фината пудра от кайсиеви ядки нежно почиства кожата в дълбочина и я оставя като полирана. 
Използвам го 2 пъти в седмицата и забелязвам, че кожата ми изглежда по-равна и сияйна. 
Цената му е 41,25лв. Може да го поръчате от сайта тук.


Почистваща маска с черна кал от Мъртво море
От известно време се старая да използвам маски за лице поне 2 пъти в седмицата. Едната от тях винаги е почистваща в дълбочина, матираща и свиваща порите. Такава е маската от Seamantika, която съдържа черна кал от Мъртво море и каолинова глина.
Освен почистващо и матиращо действие, маската има и подмладяващ ефект, който идва от черната кал. Подходяща е за всеки тип кожа. Ако сте с мазна или комбинирана, като моята, тази маска ще ви хареса още от първото използване.
Цената й е 41,25лв. - тук


Балансиращ дневен крем за лице с екстракт от бамбук
Бамбуковият екстракт има силно абсорбиращо мазнините действие, благодарение на което, кожата е хидратирана и матирана. Формулата му съдържа патентовам пречистващ комплекс Sebuless™, който включва екстракт от люляк. Свойствата му премахват петната, борят се с несъвършенствата и изравняват тена.
Консистенцията му е лека и бързоабсорбираща се. След нанасяне остава лек филм, който за няколко секунди попива и кожата е матирана. Подходящ е като основа за грим.
Цената му е 57,75лв. тук.


Seamantika предлагат широка гама от продукти за лице, очи, тяло и коса. Несъмнено може да откриете точният продукт за вас и вашите нужди в сайтът им и да поръчате директно от там.


Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :)))

You Might Also Like

0 коментара