Guess by Marciano Perfume

май 03, 2019

Здравейте!
С идването на по-топлите и слънчеви дни, дойде времето в което смених парфюма, който нося с нов и непознат за мен до този момент - Guess by Marciano.
Парфюмът, който имам аз е тестер. Открих в секция промоции в сайта на Parfimo.bg, а те бяха така любезни да ми го изпратят, за да имам възможността да се запозная с него и да ви споделя с него. Предлага се в разфасовки от 50 и 100мл. и може да го откриете тук.

guess by marciano review

Изключително женствен като аромат и като дизайн, той бързо се превърна в мой настоящ любимец, към който посягам много често. Флаконът му е стилен и елегантен, с триъгълна форма. Удобен е за път, тъй като тази форма позволява да го позиционирате в багажа си много по-лесно, без да заема излишно място.
guess by marciano review

Връхните му нотки са комбинация от кардамон, грейпфрут, карамбол и кюрасо (вид ликьор с аромат на изсушени кори от горчив портокал, отглеждан на остров Кюрасао). В средните се усещат жасмин, божур и орлови нотки (лоницера), а в основата ванилия, мускус и дървесни нотки. В началото се усеща силно и леко натрапчиво, но самото му разгръщане става плавно и показва цялата същност и красота на парфюма. Издръжливостта му на моята кожа е 7+ часа.
Две - три пръскания са напълно достатъчни да се обгърнете от аромата му и да го усещате през целият ден. 
Определено това е парфюм, който ми хареса още от помирисването на флакона му, и който ще е неизменна част още доста време от моят арсенал с аромати. Радвам се, че имах възможността да се запозная с него и да го обикна, въпреки че го поръчах на сляпо. 

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

0 коментара