Maybelline Instant Age Rewind & Maybelline Master Precise

януари 26, 2020

Здравейте!
Днес отделям време, за да ви представя два продукта на Maybelline, които избрах от Parfimo.bg. В момента може да се възползвате от невероятните промоции в сайта и да откриете разнообразие от намалени продукти.

Maybelline Instant Age Rewind е много популярен продукт, който се слави с доста добри качества. Първият ми досег с него беше преди около месеци и от тогава насама използвам само него в зоната под очите. Коректорът е с гъбичка, която спомага за разнасянето, но след това задължитлно трябва да го доразнесете с друг апликатор или пръст. Минусът тук е, че при всяко нанасяне използвате една и съща гъбичка, което го прави една идея нехигиенично.
Кносистенцията му е кремообразна и лека. Прелва се изключително лесно и равномерно. Забелязва се събиране във фините линии, което може да се сведе до минимум, ако нанесете по-голямо количество пудра. Справя се изключително с прикриването на тъмните кръгове под очите и ги прави почти незабележими. 
Определено бих го препоръчала на всеки, който търси прикриване на тъмните кръгове под очите, лека и лесна за преливане текстура. 


В момента може да се възползвате от намалението му в сайта на Parfimo.bg и да го поръчате на цена от 9,50лв. ето тук.

Maybelline Master Precise е може би най-фината очна линия, която съм използвала в последно време. Рядко изпалзвам такъв тип продукти, но когато реша, че ще добява очна линия към визията ми се иска тя да е възможно най-прецизната и черна на цвят. Такава е и очната линия на Maybelline. Изключително прецизна с наситен черен цвят. Тушът се нанася равномерно и гладко по клепача. Дълготрайна е и не се размазва с течение на времето. При грешка в нанасянето може лесно да я поправите с клечка за уши и малко дегримьор, без да нарушавате цялата си визия. Несъмнено това е продукт, който използвам рядко, но който винаги ще държа в наличност, защото е невероятен. 


Цената ѝ е 8,70лв. и може да я поръчате бързо и лесно тук.

За пореден път оставам изключително доволна от продуктите на Maybellinе. Несъмнено качеството им е високо на фона на цената, която се заплаща за тях. Бюджетни и бързо превръщащи се в любими! 
Кои са вашите любими продукти на Maybelline?

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :)))

You Might Also Like

0 коментара