Bioderma Sebium Gel Moussant

август 13, 2019

Здравейте!
Отново сме на тема почистващи продукти за лице и отново подходящи за проблемна и мазна кожата. Днес обръщам внимание на един много известен и обичан продукт от Bioderma, който съм използвала преди, но не съм споделяла впечатленията си за него с вас.
Благодарение на намаленията в сайта на Parfimo.bg се сдобих отново с този продукт и реших, че е време да отделя място в блога за него.


За продукта:
Bioderma Sebium Gel Moussant е почистващ гел за лице, който почиства кожата без да я изсушава. Не съдържа сапун и има ултра нежна формула, която поддържа баланса на кожата. Продуктът е без парабени и е хипоалергенен, които гарантира, че няма да предизвика раздразнения и алергии. Той е специално създаден за комбинирана към мазна кожа.

Опаковка:
Продуктът идва в пластмасова бутилка с лесен и удобен за използване дозатор. Опаковката е стабилна, но е неподходяща за пътуване. От марката предлагат продукта и в друга опаковка - по-малка и с капачка, която е удобна и по-сигурна при пътуване.

Консистенция:
Гелът е със син цвят, разпенва се добре и измива без да остава скърцащ ефект. Една помпа от продукта е напълно достатъчна, за да се измие цялото лице, което за мен прави продукта икономичен. Има лек аромат, който се задържа за кратък период върху кожата.

Моят опит с продукта:
Bioderma Sebium Gel Moussant има почистващ и освежаващ ефект. Един от най-големите му плюсове е, че не съдържа сапун, които да изсуши кожата.
Гелът премахва без проблем мръсотията и остатъците от грим. Не дразни очите.
Има матиращ ефект, който може да задържите за по-дълго време, ако използвате крем с регулиращ производството на себум ефект.
Използвам гелът сутрин и вечер и мога да кажа, че отново бих се сдобила с този продукт, защото се върши работата прекрасно, без да предизвиква раздразнения. 

В момента може да се възползвате от намалението на гелът в сайта на Parfimo.bg и да си поръчате разфасовка от 500мл за 22,80лв. ето тук

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :)))

You Might Also Like

0 коментара