Почистваща маска за нос Mishha Black Ghassoul

октомври 17, 2015

От доста време искам да споделя с вас мнението си за корейската марка Mishha, но все не успявах. Днес дойде време да напиша няколко реда за маската за нос против черни точки от серията Black Ghassoul. 
Но първо няколко реда и за самата марка... 

Козметичната марка Mishha е любима за много жени и момичета с проблемна кожа, заради големият си успех в борбата с несъвършенствата. 
Всички продукти на марката са изработени от натурални съставки с минимално или никакво съдържание на консерванти и синтетични съставки. 
Корейската марка предоставя на пазара широка продуктова гама от бяла до декоративна козметика. Известна е с изглаждащият и почистващ ефект на своите продукти. Тя съчетава най-доброто от източните традиции и модерните технологии. 
Тайната на ефективността се крие в нетрадиционните компоненти като плодови киселини, активен въглен, жен-шен, природни масла и екстракти от морски растения.

Mishha Black Ghassoul
На българският пазар продуктите от серията мисля, че се предлагат само в онлайн магазина Enzo.bg, където цените са приемливи и достъпни. Може да намерите почистващата маска за нос, за която ще прочетете малко по-долу, почистваща маска за кожа с акне и почистващ сапун за кожа с акне. 
От серията съм използвала само маската за нос, но определено искам да изпробвам и другите два продукта. 


Маската за почистване на нос и пилинг маска, което я прави много лесна за употреба. 
Опаковката е изчистена и бих казала луксозна на вид. 
Ароматът на самата маска ми наподобява този на спиралите за мигли заради активния въглен. 
Консистенцията и е като лепило и трябва да се нанася доста внимателно, за да се постигне равномерен ефект. 
Ако на едно място сте поставили повече продукти, недейте да се опитвате да го разнесете добре, защото маската ще залепне за пръста ви и ще я отстраните. 
Изсъхва много бързо - от 5 до 10мин. в зависимост от това колко дебело е нанесена. Може да разберете, че е напълно изсъхнала когато е станала като "лачена" и гладка при пипане. 


Отстранява се с рязко издърпване, за да премахне черните точки напълно. Кожата остава леко зачервена, но това преминава бързо.
Ако се загледате във вече премахнатата люспа от маската ще видите как черните точки са се залепили за маската и са отстранени от лицето ви.
След отстраняването й кожата е гладка и почистена.
Обичам пилинг маските, защото след отстраняването кожата е чиста. Не е нужно да миете лицето си допълнително и да усещате онзи лигав филм върху кожата си докато не я премахнете напълно.
Напълно съм доволна от маската и от резултатите. Използвам я веднъж седмично или при нужда и ефекта е видим.

Обмислям следващата ми поръчка от Enzo.bg отново да е от марката Mishha. С удоволствие и интерес бих изпробвала хибратиращата есенция за проблемна кожа Mishha Super Aqua.
Интересна за мен е и още една корейска марка за бяла и декоративна козметика - Holika Holika, която също може да намерите в Enzo, отново на достъпни цени. 
Мисля, че корейските козметични марки показват, че не е задължително и належащо качествените и ефективни продукти да са скъпи и от Запада. 

Ако имате някакви отзиви за други продукти на Mishha и за каквито и да е продукти на Holika Holika, моля споделете ги с мен.. :) 

Благодаря ви, че четете блога ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

0 коментара