milk shake Whipped Cream

юли 18, 2017

Привет! 
Със сигурност сте чували за марката milk shake и нейната така популярна сметана за коса, за която днес ще ви споделя моят опит и моето мнение.
Благодарение на Arlen.bg се сдобих с този продукт и се убедих, че това е хитов продукт за грижата за косата.
Може да го откриете и поръчате от тук.


Без съмнение това е най-вкусно миришещият продукт за коса за всички времена! 
Професионалната гама грижа за коса има за цел да използва качествени продукти за подобряване вида и здравината на косата. Предимствата на млечните протеини за косата са високата хидратация, подхранването и възстановяването на структурата на косата.

Млечният протеин "храни" косата и я прави неописуемо мека с невероятен аромат на ванилов сладолед, който се задържа през целият ден. 
Текстурата и мека и лесна за нанасяне. Наподобява пяна за коса, но не прави косата твърда и на клечки. Попива бързо в косъма и го прави мека като коприна.
Подходяща е за всеки тип коса и е без отмиване.


Ефектите са повече от невероятни - запазва цвета на косата наситен, хидратира трайно и в дълбочина без утежняване дори на най-фините коси, неутрализира статичното електричество, има анти-фриз ефект, защитава косата от влиянията на околната среда. 

Нанася се на чиста и влажна коса. Спомага за нейното стилизиране по желания начин и я прави лъскава и изключително мека на допир. 
Както ви споменах и по-горе, ароматът е невероятно свеж и вкусен. Когато нанесох сметаната за пръв път върху косата си имах чувството, че съм сложила току-що разбита сметана или ванилов сладолед. Ароматът се задържа през целят ден, а косата ми остана мека и хидртирана, сякаш току-що съм я нанесла. 
Видимо подобрява вида и самото усещане на косата ми. Усещам я по-жива и здрава, изключително мека и подхранена. 

Несъмнен това е един продукт, който дарява косата с всичко нужно тя да има невероятен вид, усещане и аромат.
Веднъж щом използвате сметаната за коса ще се влюбите в нея и няма да може да се откажете от нейното използване.

А вие използвали ли сте я? Како е мнението ви за нея?
Ще се радвам да споделите в коментарите. :) 

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи!

You Might Also Like

0 коментара