Matis Reponse Corrective Performance Corrective Serum

септември 12, 2017

Здравейте!
В следващите редове ще ви запозная с един серум на марката Matis от серията Reponce Corrective, който се бори с мимическите бръчки.
Цялата серия е създадена, за да спомогне заличаването на мимическите бръчки. Тя съдържа три активни вещества, които действат по различен начин. 
  • M2R+ е активно вещество за мускулна релаксация. Резултатът, който дава - 10мин. след прилагане, мускулното съкращение е намалено, кожата е по-опъната, а мимическите линии видимо намалени. 
  • Микросфери от ново поколение, направени от хиалуронова киселина и възстановяващи обема на горните слоеве на епидермиса. Те са дехидратирани, за да преминат по-ефективно през епидермиса и да увеличат размера си в нея с 30 пъти повече.
  • BCL е пепдит, стимулиращ синтеза на колаген и гликозаминогликани. Резултатът, който дава - по-плътна и стегната кожа, видимо намалени бръчки.


Серумът идва в 30 милилитрова черна пластмасова опаковка, която показва стила и елегантността на френската марка.
Наличието на помпичка прави продукта лесен и удобен за употреба. Тя позволява да изкарате необходимият за вас продукт, без да изразходвате ненужно количество. Не на последно място прави продукта хигиеничен. Количеството, което излиза от еднократно натискане на помпичката за мен е напълно достатъчно за цялото лице и шия.
Ароматът е лек и много приятен, а консистенцията полутечна с бял полупрозрачен цвят.


След нанасяне попива за секунди и оставя кожата мека, гладка и хидратирана.
В комбинация с кремът за лице от серията (може да прочетете ревю за него тук) ефекта, който дава е още по-видим и удовлетворяващ.
Мимическите бръчици около устните и по челото са заличени, тенът е по-озарен. Не омазнява кожата, може да се нанася и в зоната около очите. Не предизвиква дразнене.
Продължавам да използвам серумът и да съм доволна от ефекта му върху кожата ми.

За пореден път оставам впечатлена от козметиката на Matis и я препоръчвам силно, ако търсите качествена и работеща за красотата ви грижа.
Нямам търпение да се докосна до друг продукт от марката и отново да ви разкажа за него.

Повече за самата марка и за продуктите, които предлага може да видите в официалният ѝ сайт.

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

0 коментара