Panthenol Extra Sun Care Cream and Stick SPF 30

септември 03, 2017

Привет! 
Въпреки, че лятото вече е към своя край е важно да продължим да използваме слънцезащита, която да предпазва кожата и устните ни. 
Днес ще ви разкажа за един гръцки слънцезащитен крем за лице и стик за устни със SPF 30 на марката Panthenol Extra, който може да откриете благодарение на Premium Health Products Bulgaria.


Продуктът идва в умело съчетана компактна и удобна за използване опаковка от 30мл. 
Стикът за устни се намира под прозрачна капачка, която се затваря стабилно. Цвета му е жълтеникав, а текстурата му е леко мазна, но не неприятна. Не лепне, нанася се много лесно и равномерно, като оставя върху устните лек блясък. 



Слънцезащитният крем за лице, шия и деколте се намира в тубичката под стика за устни. 
Консистенцията му е със средна гъстота и бял цвят. Нанася се лесно върху кожата, не оставя бели следи и попива бързо. Не оставя мазен или лепкав филм, както повечето слънцезащитни кремове, а и ароматът му е много лек и приятен. 


Подходящ е за чувствителна кожа и ежедневна употреба. 
Предлага се със SPF 30 и SPF 50, като за мен този със SPF 30 е напълно достатъчен. 
Използвам го ежедневно, дори няколко пъти съм нанасяла грим върху него и отново се представя чудесно. 

Като заключение мога да кажа, че е един от любимите ми слънцезащитни продукти, защото е в страхотна компактна опаковка, защото получавате 2 продукта в 1, защото не оставя никакви следи и след попиване не се усеща върху кожата. 
Може да го откриете в аптеките. 

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

1 коментара

  1. Здравейте! От доста време чета постовете в блога Ви и имам изключително добро мнение за вас и за вашите мнение! Ще се радвам да продължавате да пишете по същия начин! Приятна вечер!��☺

    ОтговорИзтриване