REN Atlantic Kelp & Microalgae Anti-Fatigue Bath Oil

март 23, 2019

Здравейте!
Преди известно време споделих с вас ревю на душ-олиото на Eucerin, което ми хареса много и което използвах с удоволствие. След него, започнах да използвам маслото за вана от REN, което е от серията им Atlantin Kelp and Magnesium.
Продуктите от серията хидратират интензивно кожата, борят се със стреса и умората, с помощта на съставки като:
- Келп - богат източник на магнезий и калций. Създава защитна бариера върху кожата, която задържа влагата и оставя кожата хидратирана по-дълго време
- Магнезий - повишава нивото на клетъчната енергия, има противовъзпалителни свойства и се бори с умората
- Водорасли - укрепват естествената бариера на кожата и увеличават хидратацията

ren bath oil atlantic kelp and microalgae

Олиото е в масивно стъклено шише.
Освен във ваната, с този продукт може да се поглезите и под душа, както правя аз. Нанасям малко количество върху гъба за баня и след това върху кожата. Не прави обилна пяна, но почиства и хидратира мигновено. Ухае леко и приятно. Действа много освежаващо и възстановяващо след дълъг ден.
Не оставя мазни остатъци след измиване. След използването му не усещам необходимостта да нанеса хидратираш крем за тяло, защото хидратацията, която ми дава продукта е достатъчна. Подходящ е за всеки тип кожа и за ежедневна употреба.

Това е първият продукт, който пробвам от марката и за който ви споделям. Хареса ми изключително много и продължавам да го използвам. Скоро ще ви споделя за още два продукта на REN, един от които е ексфолианта им за тяло от същата серия.

Благодаря ви, че четете блога ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

0 коментара