Clearogen - 3 стъпки за красива и здрава кожа без акне

юни 19, 2017

Здравейте!
Днес ще си поговорим за три продукта от Clearogen, които получих преди доста време.
Когато ги получих започнах да ги използвам, но не редовно и ефекта беше минимален. Преди месец си казах, че е време да започна да ги използвам редовно, за да видя резултатът, който обещават и да се убедя в действието им.
Първо ще ви запозная с марката и продуктите, а след това ще ви разкажа за моят опит и резултати.


Clearogen е активна система срещу несъвършенствата по кожата, предизвикани от акне и преакне състояния, това е линия от три продукта и предлага първото по рода си нехормонално, локално, положително повлияване на акне, като използва научно доказани природни съставки. Clearogen атакува хормоналните причини за появата на акне още на първия стадий, като предотвратява прекомерното производство на себум, породено от стимулиращто действите на хормона dihydrotestosterone (DHT) върху мастните жлези. Clearoegn се справя и с появилото се вече акне чез синергизма на действие на естествените лечебни растителни съставки, които разширяват порите, унищожават бактериите, тушират възпалението и стимулират оздравителния процес.
Clearogen anti-blemish system е комбинация от синергично действащи сяра, салицилова, гама-линоленова, алфа-линоленова, линолова, олеинова киселини, биоактиви растителни екстракти от сао палмето хамемелис, лайка, розмарин, зелен чай, бета-ситостероли, пшеничени протеини и др.


Как действа?
Естествените съставки на Clearogen научно доказано инхибират превръщането на тестостерона в DHT и блокират свързването му с андроген рецепторите, като възстановяват нормалното отделяне на себум.
Чрез формулата си Clearogen допълнително разширява порите, убива бактериите и намалява възпалението, подпомагайки лечението и възстановяването на епидермалната повърхност за чиста и жизнена кожа.
За да намерите по-подробна информация и да научите всичко, което ви интересува за системата може да посетите сайтът на Clearogen - https://clearogen-bg.com/

Anti Blemish Cleanser Почистваща пяна
Първа стъпка: Нежно отстранява замърсяванията, излишните мазнини, грима и бактериите, които причиняват акне. Използва се винаги в началото на процеса по почистване на лицето.

Моята кожа е комбинирана с доста сухи участъци. Когато използвам по-силни продукти за лице тези участъци стават още по-сухи и кожата ми започва да се бели.
Когато започнах да използвам почистващата пяна забелязах, че кожата ми се дехидратира още повече, но при нанасянето на по-богат хидратиращ крем нямах проблеми с това.
Ефекта при използването само на пяната не е толкова видим, но все пак пъпките се изсушават, намаляват размера си и се успокояват. 
Пяната успява да премахне остатъците от грим по лицето. След нейното използване кожата остава гладка без излишен себум.


Anti Blemish Toner Почистващ тоник
Втора стъпка: Премахва нечистотиите, които запушват порите, позволявайки балансирано омазняване на кожата, като същевременно намалява техния размер, потушава зачервяването и раздразнението.

Тоникът е по-силен от почистващата пяна и изсушава още повече кожата, затова се нанася локално само върху засегнатия участък. 
Използвах го редовно (и продължавам) и ефект видях само върху пъпките, но не и върху черните точки.
Нанасям го вечер, а на сутринта пъпките видимо са намалили размера си и са започнали да погарят. Така за около 2-3 дни по-упоритите пъпки изчезват. 
Аромата му не е много силен, усеща се върху кожата, но изчезва бързо.


Anti Blemish Lotion Лосион против акне
Трета, заключителната стъпка за чиста и здрава кожа  – изчиства кожата и помага за предотвратяването на бъдещи обриви. Има ANTI-DHT действие. 

Винаги съм била скептично настроена към такъв вид продукти, защото резултатът, който постигам с тях е минимален и временен.
Кремът има много интересна консистенция - жълтеникава на цвят с леко зърнест.
Попива доста бързо в кожата, но оставя леко мазен филм, който се задържа дълго време. По тази причина го използвам само вечер.
Кремът има успокояващо действие върху вече раздразнена и възпалена кожа.
Сутрин кожата ми е гладка, пъпките вече си отиват, а порите ми са свити.
Не изсушава кожата, но не я и хидратира, затова е важно да използвате хидратиращ крем, серум или масло. По този начин кожата ви ще е в най-доброто си състояние.


Като заключение мога да кажа, че ефект има, но донякъде всеки ще види различно действие върху кожата си, защото всички сме различни.
Продължавам да използвам и трите продукта, но най-редовно крема, защото той се отразява най-добре върху кожата ми. :) 
Продуктите може да закупите както в сет, така и самостоятелно от сайта на марката тук.

Надявам се да ви е било интересно мнението ми за продуктите и да съм ви била полезна по някакъв начин. 

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете щастливи и усмихнати!

You Might Also Like

0 коментара