Babe laboratorios STOP AKN

декември 21, 2017

Здравейте!
Измина доста време от последното ревю, което написах и доста време от както получих два продукта на Babe laboratorios, за които ще ви разкажа днес.
Те са от линията STOP AKN, която е предназначена за мазна и проблемна кожа.


Започваме с измиващият гел, тъй като той е и първата ми стъпка в рутината за грижа за кожата. Използвам го ежедневно сутрин и вечер. Консистенцията му е доста течна и преди да го използвам за пръв път си помислих, че няма да прави обилната пяна, която съм свикнала да получавам от такъв тип продукти и която харесвам. Да, но не... Прави много приятна мека и нежна пяна с невероятно свеж и чист аромат. 


Ползите от използването му са доста - отстранява замърсяванията, почиства порите в дълбочина, матира кожата без да я изсушава, намалява възпалителните лезии и се бори с появата им.


Въпреки, че се бори с омазвяването, той не изсушава кожата ми допълнително както подобни продукти. Имам доста сухи участъци около устните и носа, които след използването на гела не се изсушават допълнително, не се белят.. Кожата не се чувства опъната, а Т-зоната се омазнява по-малко и след по-дълго време от обикновено. 
Този измиващ гел се нарежда до любимците ми и със сигурност бих използвала още много опаковки от него. <33 

Вторият продукт е Кератолитичен флуид за склонна към акне кожа, който регенерира и обновява омазнената кожа и намалява несъвършенствата. 


Той съдържа 13% гликолова киселина, която активно се бори с появилите се вече несъвършенства и тези, които тепърва искат да се появят на лицето ни.
Също като измиващия гел, и флуида намалява омазняването. 


Консистенцията му е много течна, което го прави икономичен. Нанася се лесно и попива бързо. Оставя леко лепкав филм върху кожата, който след няколко минути изчезва.
При нанасяне върху раздразнени участъци се усеща парене и щипане, но и те бързо изчезват.
Използва се вечер в продължение на 3 седмици, а четвъртата седмица се дава почивка на кожата. Тогава се вижда и ефекта му - по-малко несъвършентва, по-малко омазняване, гладка кожа и изравнен тен. 


Продължавам да използвам и двата продукта (в момента съм в "почивка" от използването на флуида) и да виждам все по-добри резултати. В по-студените дни отново ги използвах и не усещах изсушаване и дискомфорт.
Обикнах тези продукти и нямам търпение да опитам и други от марката. 

Продуктите на Babe и повече за самата марка може да намерите във Facebook страницата им тук и ако си харесате нещо да поръчате директно от там. :)) 

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! 







You Might Also Like

0 коментара