Nivea Urban Detox - грижата, която ти трябва

август 17, 2018

Здравейте!

Мина доста време от както Nivea ни представиха тяхната серия Urban Detox, но аз чак сега реших да изпробвам тези продукти и да ви споделя мнението си за тях. 
Аз открих и поръчах дневният и нощният крем от серията в сайта на Parfimo.bg, където може да намерите голямо разнообразие от козметика и парфюми онлайн.

nivea urban skin detox essentials  review

Серията Urban Detox дава защита на кожата ни срещу неблагоприятните влияния на градската среда. В себе си съдържа антиоксиданти, хиалуронова киселина и екстракт от зелен чай.
Освен защита получаваме и 48 часова хидратация и елиминиране на стресови фактори.


NIVEA Urban Skin Defence +48H Хидратиращ дневен крем 


nivea urban skin defence

Кремът Urban Skin Defence е специално разработен, за да предпази кожата в градската среда и забързаният начин на живот.
Той е с лека текстура и 48-часово хидратиращо действие. Съдържа в себе си естествени антиоксиданти, хиалуронова киселина и екстракт от зелен чай.

nivea urban skin defence

Кремът е зелена субстанция с типичният аромат на Nivea. Ако не сте почитатели на този аромат, вероятно този крем няма да ви допадне поради тази причина.
Текстурата му е гелообразна и е пеобходимо малко количество, за да нанесете от него върху цялото си лице. Абсорбира се много бързо и след около 1-2мин. може да нанесете грима си.
Не виждам видима разлика в това как изглежда кожата ми, но я усещам по по-различен начин - по-свежа, мека и гладка.
Ако се интересувате от кремът може да го намерите тук.

NIVEA Urban Skin Detox +48H Нощен крем

nivea urban skin detox

Нощният крем Urban Skin Detox е разработен така, че да детоксикира кожата през нощта, да подпомогне нейното възстановяване и да я укрепи.
Също като дневният съдържа в себе си естествени антиоксиданти, хиалуронова киселина и екстракт от зелен чай.

nivea urban skin detox

Кремът има същият цвят и аромат като дневният, но консистенцията му не е така гелообразна. Отново е нужно много малко количество от него при нанасяне. Попива една идея по-бавно от дневният и оставя лек мазен филм.
Харесва ми хидратацията, която дава на кожата ми и ароматът, който се носи когато го нанасям вечер върху лицето си. Успокояващ и релаксиращ аромат, който да те успокои след натовареният ден.
Продуктът може да откриете тук


И двата крема ми харесаха и продължавам да ги използвам. Харесва ми да започвам и завършвам деня си с тях и ароматът им. :)


Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

1 коментара

  1. Аз също бих пробвала дневния крем на Nive, който е с лека и кремообразна текстура.

    ОтговорИзтриване