Eucerin душ олио за суха, чувствителна кожа

октомври 17, 2018

Здравейте!
В предишното ревю ви споделих за хидратиращите продукти, които използвам за кожата на лицето си. Днес ще ви споделя за душ олиото на Eucerin, което е чудесен хидратиращ продукт за студените месеци, които вече са тук.


Душ олиото на Eucerin е предназначено за суха, чувствителна кожа, податлива на лесно раздразнение. Разработено е със специални съставки, които почистват кожата нежно и запазват еластичността й.
От марката препоръчват продукта да бъде нанесен върху гъба и след това върху кожата, но аз предпочитам да го нанасям директно върху тялото. При досег с него, то се превръща в емулсия, която омекотява кожата още под душа. Отмива се лесно и оставя лек мазен филм, който в никакъв случаи не е неприятен или дразнещ. След използването на олиото не е необходимо нанасяне на лосион за тяло или мляко, ако кожата ви не е прекалено суха. 
Има специфичен много лек аромат, които не мога да опиша.


Освен, че ми дава достатъчна хидратация и мекота, то е и изключително икономично. Необходимо е малко количество от него, което е най-добре да бъде нанасяно постепенно, ако не използване гъба. 

Ако искате да дадете на кожата си хидратация и грижа, да спестите време от нанасяне и попиване на лосион за тяло след душ, то тогава ви препоръчвам да опитате душ олиото на Eucerin и да се убедите сами в действието му.

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

1 коментара

  1. Чета редовно вашите препоръки и съм много доволна. Точно се чудех с какво да заменя душ гела, за да не се налага да използвам крем за тяло или лосион.
    Непременно ще опитам този продукт.
    Галя Йорданова

    ОтговорИзтриване