Jane Iredale Mineral Makeup Review

януари 31, 2019

Здравейте!
От известно време се сдобих с невероятни продукти от минералната козметика на Jane Iredale. Освен с красивите си и луксозни опаковки, продуктите са изключително лесни и приятни за нанасяне, издръжливи и с невероятни цветови.
Продуктите, които получих аз са всички необходими за направата за един цялостен грим.


Absence Oil Control Primer
Базата за грим е продуктът, който често пропускам. Опитвам се да променя това и да нанасям база всеки път когато се гримирам, защото с нея грима се държи съвсем различно. Освен, че изглажда текстурата на кожата и подобрява нанасянето на фон дьо тена, тя задържа грима по-дълго време. Праймъра на Jane Iredale е предназначен за мазна кожа. Той изглажда кожата и минимизира порите, прикрива червенини и успокоява раздразнения.


Опаковката, както на всеки един продукт е изчистена и луксозна. Базата е поместена в лека пластмасова кутийка с огледало. Върху нея има специално капаче и гъба за нанасяне. Текстурата е бяла, но нанесена върху лицето не му придава цвят. Усеща се леко мазно и в началото си мислех, че няма да се разбера с този продукт. Но базата матира лицето и в продължение на около 5ч. кожата не се омазнява. Комбинира се страхотно с ВВ крема и пудрата от марката.




Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream
От известно време предпочитам да използвам ВВ крем, вместо фон дьо тен. Този от Jane Iredale напълно удовлетворява изискванията и нуждите, които имам. Прикрива несъвършенства и зачервявания, минимизира порите без да ги запушва. Консистенцията му е кремообразна и много лека. Нанася се и се прелива лесно както с четка, така и гъба или ръце. Оставя свеж и естествен вид, въпреки силното покритие. Икономичен е и е необходимо сравнително малко количество, за да се нанесе по цялото лице. Според цвета съдържа SPF 25 или 15.





Amazing Base Loose Mineral Powder SPF 20
Това е продуктът, който харесах най-много още с първото нанасяне върху лицето си. Пудрата е толкова лека и приятна, и нанесена върху кожата се усеща като воал, който я покрива. Покритието е средно и много естествено. Комбинацията от ВВ крема и пудрата е тази на която залагам в последно време и от която съм най-доволна.
Съдържането на SPF 20 е един голям плюс на продукта, който не е за подценяване.



Great Shape Contour Kit
Отново в красива изчистена и луксозна опаковка се намира трио за контуриране и хайлайт на лицето. Палитрата се предлага в два цвята - Warm и Cool. 
 Цветовете са красиви, меки и лесни за преливане. Тъмен цвят за контуриране, руж и хайлайтър е всичко необходимо, за да предадете цвят и извайване на лицето. 


Пигментацията им е силна и трябва да се внимава с нанасянето им. Триото идва с книжка, в която е обяснено и показано как и къде точно трябва да бъде нанесен всеки един цвят според формата на лицето. Много бих се радвала, ако всеки един от трите цвята се предлага поотделно и може да бъде закупен като рефил, които да се постави в палитрата.
Ружът е с много приятен и лек цвят, който нанесен върху кожата стои естествено и нежно. И той, и другите два продукта се нанасят без усилие и карат кожата да засияе.
 Освен, че е супер елегантна, тя е и много стабилна. Затваря се плътно и лесно. Това е идеалната палитра "всичко в едно", която може да вземете със себе си при пътуване.





Eye shadow Kit - Naturally Glam
Още при първото виждане на палитрата бях влюбена в цветовете, които са точно мой тип и които предимно нося за почти всеки повод. Толкова моя и толкова красива!


Използвала съм малко минерални сенки, но тези се отличават с това, че са супер фини и кадифени на допир. Тези красиви цветове имат невероятно силна пигментация, не се разпрашават прекалено много при нанасяне и се преливат изключително лесно.


При използване на основа за сенки, цветовете са още по-разкошни и наситени. Седят прекрасно както нанесени самостоятелно върху целият клепач, така и прелети няколко цвята заедно. Може да се постигнат много и различни визии с тях. Единственият минус, които палитрата има според мен е това, че няма матов цвят.
Опаковката е идентична с тази на тритото за лице - красива, елегантна, стабилна и подходяща за пътуване.

Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara
Спиралата е продуктът, който на който държа най-много. За пръв път използвам спирала, която не е в стандартната опаковка, а е в мека тубичка. Плюсът на този вид опаковка мисля, че е в това, че когато спиралата е към своят край и вече е засъхнала, може много по-лесно да я затоплите и да я използвате още няколко пъти.


Четката е голяма и гъста. Нанася спиралата равномерно и не слепва миглите. Тушът е много наситен и плътен. Повдига миглите, придава им силна изразителност и ги разделя прекрасно. Не се рони при продължително носене и не оставя черни следи върху клепачите.
Дълготрайната формула е едно прекрасно качество на спиралата, което не ви дава притеснение за това дали ще се размаже.


Възхитена съм от всеки един продукт на Jane Iredale! Всеки един от тях дава това, което обещава, без разочарование. Радвам се, че имах възможността да изпробвам тези продукти и да се убедя сама в качеството на марката, което е всепризнато.
Ако имате желание и възможност да изпробвате някой от продуктите на Jane Iredale, не се колебайте. Със сигурност ще останете повече от доволни и ще обикнете марката!

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :)))

You Might Also Like

0 коментара