Фон дьо тен и ББ крем. Моите фаворити!

февруари 01, 2015


Този пост ще е за фон дьо тенът е ББ кремът, които най-често използвам и от които съм най-доволна. 
Първо ще поговоря за коригиращият фон дьо тен на Vichy - Dermablend. Покривността му е доста голяма и успешно прикрива всяко едно несъвършенство. Харесва ми това, че се разпределя равномерно и издържа наистина дълго време (Не мога да кажа дали наистина издържа 16 часа както обещават). Важното - НЕ се получава ефект маска, НЕ съдържа парфюми, НЕкомедогенен и е със слънцезащитен фактор 35. Нещото което му учуди и това, че не се появява никакво лъщене. Предлага се в четири цвята. Моят е в цвят 25 Nude, но ми идва една идея по-тъмен, за това го използвам предимно за вечерния си грим. 


Цена: меджу 30 и 40лв. 

Вторият продукт е на Sleek - Be Beautiful Blemish Balm. Не мога да разбера това фон дьо тен ли е, ББ крем ли е... В самият сайт на Sleek дават информация, че може да си използва и като праймър, и като коректор... Покривността му е лека до средна. Съдържа червени водорасли против стареене, протеинови пептиди, които спомагат за възстановяването на кожата и витамин С. Текстурата ми е лесна за разнасяне и преливане. Лъщене се появява след 4-5 часа, но едни матиращи листчета вършат чудесна работа. :) 


Цена: $13.49 (в сайта на Sleek)


You Might Also Like

2 коментара

  1. ФДТ на Виши наистина са много сполучливи, жалко наистина, че нямат много избор на цветове, особено за по-светли кожи..

    и честит нов блог от друг "новак" наоколо :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В случая да си уцелиш цвета направо си е чист късмет. :D Няма да е никак зле, ако увеличат цветовата си гама. Иначе наистина са страхотни и определено си заслужават парите. :) Моят вече е на половина и отбягвам да го използвам често. Предпочитам да го нанеса за някой по-специален случай. :D xoxo <33

      Изтриване