Harem's Ottoman Silver Mask

август 12, 2017

Привет!
В няколко последователни поста ще Ви разкажа за продукти, който ми бяха предоставени от Hanielbio.bg, но първо малко за самите Hanielbio... 


Hanielbio е онлайн магазин, който предоставя качествена и натурална козметика. Всеки един продукт, който се предлага в магазинът им е лично тестван и оценен от екипа им. 
Марките, които може да намерите в Hanielbio са:

А сега и за самата сребърна маска с екстракт от охлюви.
Тя е на марката Harem's Ottoman и може да я откриете ето тук.
Идва в стандартна тубичка в черен и сребрист цвят, поместена в картонена опаковка. 
Тя е от този тип маски, които след като изсъхнат върху лицето се отлепят. 


Екстрактът от охлюви е така полезен за регенерирането на нашата кожа, защото кожата на охлюва има същите структурни елементи, които има и нашата - колаген, еластин и подобна матрица. Той е мощен антиоксидант, който спомага обновяването на кожата. Протеините в екстракта защитават естествените нива на влага на кожата, балансират отделянето на себум и се борят с проблемните участъци. 
Секретът се събира внимателно от охлювите, без те да бъдат наранявани. Отглеждането им става в среда, близка до тяхната естествена. Събраното вещество се филтрира няколко пъти преди да бъде използвано. 


Нанасянето на маската става много лесно и бързо. Бих ви посъветвала да я нанасяте с шпатула или четка, за да бъде равномерно нанесена на тънък слой и да не се омажете навсякъде като мен първият път, когато я използвах. 
Преди нанасянето на маската измивам лицето си и поставям върху него намокрена кърпа с топла вода, която оставам за около 5-10мин., за до се отворят порите ми. 
Нанасям маската на тънък слой, като избягвам зоната около очите и косата. Маската засъхва за около 20-30мин. и започва да стяга лицето, но не е болезнено и неприятно. 
Отлепянето ѝ става много бързо и лесно, ако е засъхнала на цялото лице както трябва. В областта където имам мъхчета е леко болезнено и след това кожата ми се зачервява, но това бързо отминава. 


Не бих казала, че премахва черни точки, но видимо подобри видът на кожата ми.
Ефектът, който аз получавам след използването ѝ е - чиста и гладка кожа, и намалено отделяне на себум. 
При редовно използване (2 път седмично) за около месец забелязвам, че има благоприятен ефект върху пъпки. Въпреки, че се отлепя и е малко по-агресивна, тя спомага пъпките да се успокоят и да се заличат за по-кратко време. 
Продължавам да я използвам и да я харесвам все повече и повече. Определено е една от любимите ми маски, които се отлепят. 

Съставки:
Aqua, Alcohol (Denatured Ethyl Alcohol), Polyvinyl Alcohol (Pva), Pvp, Kaolin, Mica, Panthenol, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Parfum, Allantoin, Tin Oxide, Niacinamide, Collagen, Sodium Starch Octenylsuccinate, Calcium Pantothenate, Maltodextrin, CI 77266, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine Hcl, Tocopheryl Acetate, Linalool, Silica.

А коя е вашата любима отлепяща се маска за лице? :) 

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи!

You Might Also Like

0 коментара