Makeup Revolution Flawless 32 Ultra Eyeshadows Palette

август 05, 2017

Здравейте! 
Днес за пръв път пиша ревю за палитра сенки за очи и се надявам да успея да го направя както трябва. :D Трудно се описват цветове, що се отнася до сенки за очи, но ще се постарая да напиша всичко, което ме впечатли в тази палитра. 

Палитрата Flawless 32 Ultra Eyeshadows Palette на Makeup Revolution може да откриете в онлайн магазинът за оригинални парфюми Parfimo.bg


Палитрата идва поместена в картонена кутия. Самата палитра е изработена от пластмаса и е лека. Има огромно и много удобно огледало, което за мен я прави точната палитра, която може да вземете със себе си на път. 
Другото, което може да ви накара да вземете палитрата на пътуване е това, че с нея може да създавате невероятни гримове. Може да направите лек и естествен дневен грим, може да направите и драматичен вечерен грим. 


Цветовете в палитрата са 32 на брой, от които 5 са матови. 
Матовите цветове не са нищо особено и пигментацията им не е кой знае каква. Блестящите цветове са фантастични. Всеки един от тях има невероятна пигментация и мека текстура. 
Нанасят се и се преливат добре, леко се прашат. 





Има доста сходни цветове, които щом се нанесат върху клепача изглеждат еднакво. Трябва да се нанасят цветове, които не са толкова близки един до друг. 
Моите любимци са цветовете от последните две реда, защото имат значително по-добра пигментация в сравнение с по-горните. Но всички цветове се нанасят и преливат лесно, а текстурата им е идентична. 

Като цяло това е една страхотна палитра, чрез която може да направите доста различни грим визии. Плюс това цената ѝ е изключително достъпна. 
Препоръчвам тази палитра на всяка една дама, която не може да инвестира в палитри от по-висок клас, но която иска пигментирана палитра сенки с много и различни цветове.
Палитрата може да откриете тук в сайта на Parfimo.bg. 
Съвсем скоро мисля да се сдобия и с другите палитри от серията Flawless и да ви споделя мнението си. :) 

Благодаря ви, че четете блогът ми! 
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

0 коментара