ELEMIS Balancing Lavander Toner

ноември 15, 2018

Здравейте!
Днес обръщам внимание на един прекрасен тоник за лице на Elemis, който използвам от известно време и който стана верен спътник в нощната ми грижа за кожата.
Тоникът е с екстракт от лавандула и е от серията Advanced Skincare. 
Трите му предимства са - почистване, успокояване и освежаване.

elemis advanced skincare lavander toner review

Целта на тоника е да  почисти кожата, в същото време да я тонизира ефективно и да балансира pH-то ѝ. Подходящ е за всяка възраст и за комбинирана към мазна кожа. В състава му няма алкохол, който да раздразни и изсуши кожата. Лавандулата в него успокоява и омекотява кожата, и я дарява с нежен и лек аромат.

elemis advanced skincare lavander toner review

Може да бъде нанасян по два начина - чрез директно впръскване или чрез впръскване върху памучен тампон, с който след това да се обтрие лицето.
Аз го нанасям вечер, върху идеално почистена кожа чрез директно впръскване. След това изчаквам няколко минути да попие (1-2 са достатъчни, тъй като попива бързо) и нанасям следващата грижа за кожата. По този начин се подпомага абсорбирането на следващите продукт, които се нанасят. Те достигат по-дълбоко в кожата и действието им се засилва.


Освен, че чрез използването на тоника получавате хидратация и допълнителна грижа, получавате и деликатен аромат на лавандула, който носи успокоение. Това е и една от причините да използвам тоника като вечерна грижа за кожата.

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи! :))) 

You Might Also Like

0 коментара