Хидратирана кожа с Nuxe

октомври 17, 2017

Здравейте! 
Откакто времето стана по-студено започнах да използвам много повече хидратиращи продукти. Такава е и маската за лице, която използвам напоследък.
Днес ще ви разкажа за невероятната маска за лице на Nuxe 48HR Moisture SOS Rescue Mask, в която се влюбих.


Тази маска е подходяща за всеки тип кожа, дори и чувствителна.
Освен хидратацията, която дава, тя предпазва кожата от външните влияния на околната среда, прави я мека и гладка, благодарение на растителните масла и хиалуроновата киселина в състава си. 
Идва в пластмасова опаковка от 50мл. Още щом я отворите ще усетите чист и нежен аромат, който ще ви накара да се отпуснете.


Това, което ме кара да използвам тази маска все по-често и по-често е възможността да се използва по два начина. Първият начин е като повечето маски за лице - нанася се на тънък слой, оставя се да подейства за около 10мин., а след това се масажира и измива.
Вторият начин е този, по който аз я използвам - като вечерна маска. Нанасям от нея тънък слой на почистено и подсушено лице и си лягам. По този начин маската действа през нощта и дава на кожата нужната хидратация. На сутринта маската е попила в кожата. Не я омазнява допълнително, въпреки силната и дълготрайна хидратация, която дава.


Маската е със средно гъста консистенция, която се нанася лесно върху лицето и по двата начина. И отново да спомена за аромата - много нежен и свеж, но в същото време остава лек остатък от него след измиването на лицето. 
Определено това е един от любимите ми продукти на Nuxe, който ще използвам с удоволствие в зимните вечери, а понякога и дни. 

Благодаря ви, че четете блогът ми!
Бъдете усмихнати и щастливи!

You Might Also Like

0 коментара