Uriage HYSÉAC 3-REGUL SPF30

октомври 09, 2017

 Здравейте!
Напоследък кожата на лицето ми се сдоби с доста несъвършества, които третирам по всевъзможен начин, но някои от тях са твърде упорити и ми е необходимо повече време, за да се отърва от тях. :D 
От известно време използвам новият продукт за проблемна кожа на Uriage - HYSÉAC 3-REGUL SPF30. 


Той представлява тонирана комплексна грижа с SPF30 за мазна кожа с несъвършенства.
Освен, че се бори с несъвршенствата, той изравнява тена, матира кожата и осигурява висока степен на покритие.


Има три свойства:
Защита - SPF30, който предпазва кожата от UVA и UVB лъчите.
Регулиране - регулира образуването на себум, ограничава появата на пъпки и черни точки.
Красота - универсален цвят с висока степен на покривност. Изравнява тена, прикривайке несъвършенствата. Привада естествен вин и матиращ ефект.


Покривността му е средна до пълна, тъй като позволява напластяване без да изглежда изкуствено. Това, което правя аз е да нанеса от тонираният крем върху цялото лице и да нанеса допълнително продукт на по-червените несъвършенства. Прикриват се идеално.
Накрая фиксирам с прозрачна пудра и през целия ден несъвършенствата са прикрити, кожата е матирана и защитена от слънцето.


Консистенцията му е плътна, но се нанася сравнително лесно с пръсти или с четка за грим. Изборът е изцяло ваш, а крайният резултата и в двата случая е чудесен.
Ароматът му е много лек и приятен. Усеща се някак си чист и нежен. Не се усеща щом се нанесе върху лицето.
Подходящ е за всекидневна употреба и това, че не е нужно да се нанесе крем за лице преди него за мен е чудесно. Само той ми е достатъчен.

Активни съставки:
- Термална вода Uriage
- Комплекс от UVA-UVB филтри
- 3 патента Uriage - MPA-Regul, TLR2-Regul и Ликорис
- Матиращи пудри

За мен това е един продукт, който е събрал в себе си всичко необходимо за мазна кожа с несъвършенства. Продължавам да го използвам всекидневно и да се радвам на това как се държи през целият ден.
Ако и вие имате проблемна кожа и си търсите тониран продукт, който да прикрива и да се бори с появилите се и новопоявяващите се несъвършенства, да матира кожата и да я предпазва от слънцето, то тогава трябва да изпробвате този продукт и да се убедите сами в действието му.


You Might Also Like

0 коментара